Masterclass Pragmatisch Voorraadbeheer

Veel bedrijven hebben moeite de optimale voorraadhoogte te bepalen bij de vastgestelde bedrijfsdoelstellingen. Hier zijn verschillende oorzaken voor, maar een belangrijke reden is het gebrek aan praktische kennis over voorraadbeheer. Daarom hebben Optimact, Xeleos Consulting en PICS Belgium op basis van hun ruime ervaring een unieke, hoogwaardige en zeer praktijkgerichte opleiding ontwikkeld.

De training tast de deeldomeinen af waarbinnen het vakgebied zich afspeelt: strategie, processen, organisatie en systemen. Hierdoor herken je niet alleen het operationele belang van een optimale voorraad, maar ook de financiële impact die gerealiseerd kan worden met kundige en vaardige medewerkers op cruciale posities.

Meer informatie over deze 3 daagse opleiding vind je hier