Dag van de Verlader – ‘The future in logistics starts today’ 
27
Sep 2016

Dag van de Verlader – ‘The future in logistics starts today’ 

9e Dag van de Verlader een realisatie van OTM/EVO – 18 oktober 2016 – Antwerp Expo Een optimalisatie van de bedrijfslogistiek waarmee de bedrijven het beheer van hun goederen kunnen verbeteren en deze sneller zullen kunnen leveren. Deze toekomsttechnologieën zijn bestemd om handelingen in de wereld van transport, logistiek en supply chain aanzienlijk te vereenvoudigen […]

9e Dag van de Verlader een realisatie van OTM/EVO – 18 oktober 2016 – Antwerp Expo

Een optimalisatie van de bedrijfslogistiek waarmee de bedrijven het beheer van hun goederen kunnen verbeteren en deze sneller zullen kunnen leveren. Deze toekomsttechnologieën zijn bestemd om handelingen in de wereld van transport, logistiek en supply chain aanzienlijk te vereenvoudigen en het rendement ervan te verhogen.
De thema’s die op deze ‘Dag van de Verlader’ aan bod komen zullen u een duidelijker beeld geven waarop we ons met zijn allen moeten voorbereiden. Op die manier bent u ook een trendsetter en kan u nieuwe technologieen beter inzetten om uw bedrijfsresultaten te verbeteren. Geef nu toe we willen toch allemaal ‘de beste’ zijn en waarom niet via de hulp van deze nieuwe hypes?

lees meer

banner-dagvandeverlader9-formaatweb-680x128

PICS Belgium