TECHNOLOGIE SEMINARIE INDUSTRY 4.0 – VAN SENSOR TOT INZICHT
13
Sep 2016

TECHNOLOGIE SEMINARIE INDUSTRY 4.0 – VAN SENSOR TOT INZICHT

VAKGROEP PRODUCTIE & LOGISTIEK (P&L) organiseert op 6 oktober een seminar over intelligente systemen. Vandaag de dag zijn sensoren en intelligente systemen niet meer weg te denken uit onze leefomgeving: een thermostaat leert wat de persoonlijke verwarmingsvoorkeuren van een bewoner zijn, een auto herkent de bestuurder aan de hand van een signaal van de sleutel… […]

VAKGROEP PRODUCTIE & LOGISTIEK (P&L) organiseert op 6 oktober een seminar over intelligente systemen.

Vandaag de dag zijn sensoren en intelligente systemen niet meer weg te denken uit onze leefomgeving: een thermostaat leert wat de persoonlijke verwarmingsvoorkeuren van een bewoner zijn, een auto herkent de bestuurder aan de hand van een signaal van de sleutel… Ook voor de industrie betekent dit een nieuwe omwenteling, ook wel Industry 4.0 genoemd. In dit seminarie verdiepen we ons in hoe zo een intelligent systeem kan worden opgezet, van sensor tot inzicht.

Meer informatie: 20161006-penl_technology-seminar_van-sensor-tot-inzicht

 

PICS Belgium