Seminar van Weg naar Water, inclusief bezoek Havenhuis en rondvaart
16
May 2017

Seminar van Weg naar Water, inclusief bezoek Havenhuis en rondvaart

De 3 grote Vlaamse havens lichten hun strategie, toekomstvisie en de ondersteuning, die zij aan de binnenvaart en shortsea geven, toe en een ondernemer legt uit hoe hij met succes de overgang van weg naar water heeft verwezenlijkt. Aansluitend havenrondvaart en bezoek Havenhuis onder leiding van Danny Deckers. Bekijk het volledige programma hier

De 3 grote Vlaamse havens lichten hun strategie, toekomstvisie en de ondersteuning, die zij aan de binnenvaart en shortsea geven, toe en een ondernemer legt uit hoe hij met succes de overgang van weg naar water heeft verwezenlijkt. Aansluitend havenrondvaart en bezoek Havenhuis onder leiding van Danny Deckers.

Bekijk het volledige programma hier

PICS Belgium